Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Atsāksies Gavēņa laika liturģiskās mūzikas mazās darbnīcas
20.02.2023 pl. 13:34
Pēc ilgāka laika - tieši trijiem gadiem, kopš ārkārtas stāvokļa izsludināšanas dēļ tika atceltas Gavēņa laika liturģiskās mūzikas mazās darbnīcas 2020. gada martā - sv. Dominika klosterī atkal notiks dziesmu mācīšanās un konference par liturģiju.

Šajos trijos gados nepārtraucām lielās, starptautiskās darbnīcas vasarā - ikreiz, ar lūgšanu un gaidīšanu, izdevās atrast iespēju satikties poļu komponista P. Bembeneka vadībā.

Bet tagad aicinām uz Gavēņa laika liturģiskās mūzikas mazajām darbnīcām. Tās noritēs marta trešajā nedēļas nogalē un tās vadīs Sv. Dominika draudzes sholas vadītāja Kristīne Locika un dominikāņu tēvs Oskars Jablonskis OP. Sākums ar Sv. Misi 17. martā 18.30. Noslēgsies svētdien, 19.martā pēc Sv. Mises, aptuveni 14.00. Darbnīcu laikā mācīsimies gavēņa laika dziedājumus, sagatavojot svētdienas Svēto Misi. Lekciju tēma "Kā veidojās Liturģija".

Pieteikšanās un informācija - 26705842 (telefons, whatsapp) vai lociki@gmail.com. Ziedojums par darbnīcām no 25 EUR (ietver ēdienreizes). Klosteris piedāvā arī naktsmājas (interesēties zvanot). Pieteikšanās līdz 13. martam.

Kristīne Locika