Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Kapucīnu franciskāņi paziņo, ka aktieris Šia Lebafs ir pilnībā iestājies Baznīcā
08.01.2024 pl. 08:23
Ar lielu sajūsmu kapucīnu franciskāņu mūks no Rietumamerikas provinces paziņojis, ka katoļu ticībā apstiprināts filmas "Padre Pio" galvenās lomas atveidotājs, aktieris Šia Lebafs.

Šis paziņojums ir brīnišķīga ziņa aktierim (attēla vidū), kurš ir filmējies populārajā Transformeru franšīzē un biogrāfiskajā filmā "Padre Pio", bet iepriekš parādījies presē par vairākām nopietnām apsūdzībām.

Tomēr Pjetrelčīnas svētā lomas atveidošana aizveda viņu pa garīgās apgaismības ceļu, kas ļāva viņam izpētīt savu pagātni, meklēt piedošanu un uzsākt “pamatīgu garīgo ceļojumu, kas lika viņam pieņemt Katoļu Baznīcas mācību", kā savā Facebook ierakstā dalījušies kapucīni.

Franciskāņi arī norādīja:

"Mēs kā kapucīnu franciskāņi ticam ticības pārveidojošam spēkam un neticamajai ietekmei, ko tā var atstāt uz cilvēka dzīvi. Mēs esam pazemīgi un pateicīgi iet līdzās Šia, kad viņš sper šo svarīgo soli savā garīgajā ceļojumā.”

Aicinot ticīgos lūgt par Lebafu, kad viņš turpina savu jauno garīgo ceļojumu, mūki atzīmē, kādu iedvesmu viņa pārvērtības var sniegt citiem.

Cerams, ka viena bērna tēvam turpinot paplašināt savas zināšanas un mīlestību par katoļu ticību, viņa piemērs var kalpot kā atgādinājums, ka nekad nav par vēlu izzināt dažādus dzīves ceļus, kas var aizvest pie Dieva un miera un piepildījuma sajūtas.

Aleteia.org