Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Aņuki/bērni un Dievs
 
Amada
pievienojies: 24.12.2004
Komentāri: 173
bērni un Dievs
21.06.2005 15:34
Reiz, kad ģimene brauca gar izklaides parku, mazā meitiņa pieprasīja, lai auto tiktu apturēts. Vecāki sacīja meitiņai, ka tagad nav laika, bet viņa tūlīt nepiekāpīgā balsī sacīja: "Bet Bībelē ir rakstīts – lūdziet un jums taps dots!" 
        
      
Ziemassvētkos māte pirmoreiz aizveda savu trīsgadīgo bērnu uz baznīcu, sakot, ka šī diena ir Kristus dzimšanas diena. Kad baznīcā nodzisa gaisma un ienāca koris ar svecēm rokās, visā šai klusi svētsvinīgajā brīdī ieskanējās maza balstiņa, kas dziedāja: "Happy Birthday to you, happy birthday to you..." 
          
      
Tēvs kopā ar savu četrgadīgo dēlu pastaigājās pa pludmali, un pēkšņi dēls satvēra tēva roku un rādīja smiltīs guļošu mirušu kaiju. "Tēt, kas ar kaiju notika?" dēls vaicāja. "Tā nomira un nokļuva debesīs," atbildēja tēvs. Puika, brīdi padomājis, jautāja: "Vai Dievs kaiju nometa atpakaļ?"

Skolotāja vēroja bērnus, kuriem bija uzdevusi zīmēt. Viņa piegāja pie visiem un interesējās par katru no zīmējumiem. Pienākot pie mazas meitenītes, kas rūpīgi strādāja, viņa pajautāja, ko viņa zīmē. 
"Es zīmēju Dievu," viņa atbildēja. 
Skolotāja, brīdi padomājusi, sacīja: "Bet neviens taču nezina, kāds Dievs izskatās?" 
Meitene pacēla acis no sava zīmējuma un atbildēja: "Tūlīt viņi uzzinās."

Svētdienas skolas bērniem notiek katehēze par laipnību pret dzīvniekiem. 
"Tagad iedomāsimies, ka jūs ieraugāt, ka kāds ļauns cilvēks vēlas nocirst kaķim asti. Kādu Bībeles vietu jūs izmantotu, lai pastāstītu šim cilvēkam, cik nepareizi viņš rīkojas?" 
Pēterītis atbild: "Es viņam teiktu ­ ko Dievs ir savienojis, to cilvēkam nebūs šķirt!"

 
 Saraksts/Aņuki/bērni un Dievs