Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Ziņas no Vatikāna

Pasaules Jauniešu Dienu plānošana turpinās
05.04.2005 pl. 12:37

Roma, Zenit / LRKB IC

Turpinās sagatavošanās darbi šī gada Pasaules Jauniešu Dienām Ķelnē, Vācijā, uz kurām sākotnēji aicināja Jānis Pāvils II.

Monsinjors Heiners Kohs, Jauniešu Dienu biroja ģenerālsekretārs, organizācijas komitejas vārdā teica: "Mēs turpināsim mūsu darbu ar viņa svētību."

Pasākums, kas notiks no 15. līdz 21. augustam var būt viens no pirmajiem apustuliskajiem ceļojumiem jaunajam pāvestam, kurš tiks ievēlēts gaidāmajā konklāvā.

"Mēs visi skumstam par Jāni Pāvilu II," teica Monsinjors Kohs. "Kopš paziņojuma Toronto Pasaules Jauniešu Dienās 2002. gadā svinēt nākošās Pasaules Jauniešu Dienas Ķelnes arhidiecēzē daudz atbildīgas personas un 200 organizācijas biroja darbinieku ir neatlaidīgi strādājuši, lai sagatavotu šo pasākumu un galvenokārt jau pāvesta Jāņa Pāvila II vizīti."

"Ar pāvesta Jāņa Pāvila II nāvi pasaules jaunieši zaudē vienu no viņu lielajiem aizlūdzējiem," viņš piebilda. "Pāvests iedibināja Pasaules Jauniešu Dienas un ar tām attīstīja elementu, kam bija centrāla nozīme viņa pontifikātā. Viņam bija milzīga vēlēšanas būt Ķelnē."