Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Kristīgās mūzikas festivāls "Padod Uguni 2005"
31.08.2005 pl. 12:13

Jau ceturto gadu pēc kārtas Talsos notiek kristīgās mūzikas festivāls “Padod uguni”.

Līdzīgi kā citus gadus, pasākums paredzēts  septembra pirmajā sestdienā,  3. septembrī. Festivāls tiks atklāts plkst. 10:00 ar ekumēnisku dievkalpojumu Talsu baptistu baznīcā. Dažādas aktivitātes Talsos notiks visas dienas garumā, bet vakarā, plkst. 19:00 Talsu Sauleskalna brīvdabas estrādē festivāla kulminācija - vakara koncerts „Padod uguni - 2005”.

Šogad festivālā ir aicinātas piedalīties septiņas gan pazīstamas, gan jaunas grupas : Jūras Akmentiņi, Frekvence, Valdis Indrišonoks un draugi, Second Chance, Xenos, H2O, 3NiTy. Organizēšanā iesaistījušās četras kristīgās draudzes - luterāņi, baptisti, Romas katoļi, draudze “Talsu Kristīgā Sadraudzība”, to mācītāji, kā arī kristīgā organizācija “Jaunatne ar misiju”. Lai arī festivālu organizē tik dažādas draudzes, piederība kādai konkrētai draudzei festivāla laikā netiek uzspiesta vai popularizēta.

Festivāla mērķis ir : augstu morāles standartu un kristīgās mūzikas popularizēšana . Tas kalpo par iemeslu, kādēļ festivāla norisi aktīvi atbalsta Talsu pilsētas dome, uzņēmēji un arī privātās personas , ik gadu šo festivālu iekļaujot savos plānos. Pasākuma organizatori izsaka savu gandarījumu par labajām atsauksmēm un atbalstu iepriekšējos gados, kā arī aicina apmeklēt un atbalstīt šo festivālu arī šogad!

Padoduguni.lv