Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Eņģeļi - Dieva vēstneši
04.10.2005 pl. 12:45

Aija Niedola

Par godu svēto erceņģeļu Miķeļa, Gabriēla un Rafaēla svētkiem 24. septembrī Liepājas sv. Jāzepa katoļu draudzes jauniešu ansamblis sadarbībā ar dominikāņu māsām – Diānu un Agnesi ciemojās Alsungā un Kuldīgā. Brauciena mērķis bija iepazīstināt un iepriecināt skatītājus ar muzikālu uzvedumu “Eņģeļi – Dieva vēstneši”.

Pirmā uzstāšanās vieta – Alsungas bērnu nams, kur mūs viesmīlīgi sagaidīja šīs iestādes darbinieki un vadītāja Aleta Lipsne. Noskatoties uzvedumu, bērni un skolotāji varēja uzzināt daudz interesanta par eņģeļiem, kuri atklāj mums Dieva gribu, dzied un slavē Viņa godību. Noslēgumā katram skatītājam tika dāvāts eņģelītis, lai nekad neaizmirstu savus sargeņģeļus. Arī mēs saņēmām dāvanas – bērnu zīmētos apsveikumus.

Nākamā apstāšanās vieta bija Kuldīga, kur ar uzvedumu apmeklējām veco ļaužu pansionātu “Venta”. Nelielajā, bet mājīgajā zālītē sapulcējās gandrīz visi pansionāta iemītnieki, un viņu aizkustinājuma asaras bija kā paldies par mūsu sniegumu.

Jauniešu ansamblis ar uzvedumu iepriecināja arī Kuldīgas Sv. Trīsvienības baznīcas draudzes locekļus, Mārtiņmājas iemītniekus un sv. Jāzepa katedrāles svētdienas skolas audzēkņus.

Aija Niedola