Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Programmas "Bērnu attīstībai" ietvaros saņemts domes un izglītības pārvaldes atbalsts
16.03.2006 pl. 10:29

Programmas "Bērnu attīstībai" ietvaros sākumskolā tiek organizētas vingrošanas nodarbības stājas veidošanai un profilaksei, veselības nostiprināšanai.

Šī darba pilnveidei ļoti nepieciešams atjaunot un papildināt sporta inventāru.

Liepājas Katoļu pamatskolā tiek gādāts par skolēnu mērķtiecīgu un sistemātisku vispārējās fiziskās attīstības uzlabošanu. Tāpēc Liepājas Katoļu pamatskola piedalījās Liepājas pilsētas domes un Izglītības pārvaldes projektu konkursā ar projektu skolas sporta bāzes pilnveidei - stundu kvalitātes un bērnu fiziskās attīstības nodrošināšanai. Īstenojot šo projektu tiks nodrošināts kvalitatīvs un daudzveidīgs sporta stundu darbs visiem skolēniem, būs lielāka iespēja skolotājam diferencēt uzdevumus, lai sporta stundā pilnvērtīgi tiktu iesaistīti arī bērni invalīdi un skolēni ar speciālajām vajadzībām.

Esam pateicīgi Liepājas pilsētas domei un Izglītības pārvaldei par daļēju projekta atbalstu. Par piešķirtajiem 180,- Ls skola iegādāsies Zviedru (vingrošanas) sienu un divus vingrošanas paklājus.

Lai pilnībā īstenotu šo projektu, lūdzam atsaukties sponsorus, jo vēl nepieciešams iegādāties vingrošanas paklājus, vingrošanas solu, pildbumbas, riņķus un vingrošanas nūjas.

Skolas direktore Iveta Kalniņa (kontakt info.)
Foto: Sporta diena'2005