Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Akreditēta Liepājas Katoļu pamatskola
04.03.2005 pl. 20:42

Izdevums "Nāc", Februāris 2005 (Nr.24)

Liepājas Katoļu pamatskolā 2004. gada decembrī divas nedēļas darbojās akreditācijas komisija, jo atkal bija pienācis brīdis, kad pašiem jāizvērtē sava darbība.

Savos iespaidos par akreditācijas procesu un skolas darbību kopumā dalās Liepājas Izglītības pārvaldes priekšniece Ludmila Molčanova.

„Eksperti iepazinās ar skolas darbu. Man piedalīšanās šajā komisijā bija īpaši interesanta, jo es šo skolu atceros pirms 10 gadiem, kad tā tika dibināta. Jau tad mans viedoklis bija, ka Liepājā ir nepieciešamas privātās skolas kā alternatīva valsts skolām. Man ir prieks un gandarījums, ka pēc 10 gadiem varam vērot skolu, kura ir dzīva, vesela miesā un garā, un ka tā ir augusi kvalitatīvi, kļuvusi stipra, gudra, kā arī ieņem stabilu vietu Liepājas izglītības laukā, kur savu vietu iekarot izglītības iestādei ir ļoti grūti.

Galvenās lietas, kuras gribētu atzīmēt:

  • Skola ir izveidojusies kā vienots organisms, kur skolotāji, skolēni, vecāki un draudze darbojas vienotu mērķu vadīti.
  • Katoļu pamatskola piešķir ļoti lielu nozīmi individuālajam darbam ar bērnu.
  • Tiek piedāvāta ļoti droša vide visas dienas garumā, kas ir ļoti būtiski visiem vecākiem.
  • Skolā ļoti veiksmīgi atrisināts darbs ar bērniem, kuriem ir īpašas vajadzības.
  • Katoļu pamatskolas bērni piedalās olimpiādēs, sacensībās, konkursos, tāpat kā citu Liepājas skolu skolēni. Skolotāji aktīvi darbojas pilsētas metodiskajās apvienībās un komisijās, piedāvā savus radošos darbus. Izveidojies ļoti labs pedagoģiskais kolektīvs. Noteikti gribu atzīmēt skolas vadību – direktori, kura pēdējo 2 gadu laikā ļoti daudz paveikusi dokumentu sakārtošanā, attīstības stratēģijas redzējumā. Tāpat gribu pieminēt arī abu direktores vietnieču paveikto mācību un audzināšanas darbā. Tā ir spēcīga komanda, kurā viena otru ļoti labi papildina.

Turpmāk skolai es varu novēlēt tālāku izaugsmi, drošības sajūtu un stabilitāti. Tagad jāstrādā, arvien vairāk ejot dziļumā.

Jāatzīmē, ka šajā skolā ļoti nopietni un interesanti strādā ar kristīgo mācību. Ir bijuši jau pirmie izlaidumi, un tas varētu būt galvenais rādītājs, ka visi 9.klases absolventi veiksmīgi, atbilstoši savām spējām, katrs savā skolā turpina izglītību. Ko pamatskola vēl vairāk var vēlēties?”

~ Paziņojums ~
Aicinām pieteikties pretendentus
Liepājas Katoļu pamatskolas direktora amatam.
Informācija pa tālr. 9241557

• • • • •

~ Attēlu galerija ~
(klikšķiniet uz attēla, lai to palielinātu)

 

Skolas adrese: Liepāja, Peldu 17
Tālrunis: 34-27160
E-pasts:

~~~