Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

"Aicinājums Baznīcas noslēpumā" – nometne puišiem
29.05.2006 pl. 19:13

Ja tu meklē savu aicinājumu un vēlies kopā ar citiem par to runāt, atbrauc un piedalies aicinājumu nometnē.

Pāvests Benedikts XVI vēstījumā pasaules lūgšanu dienai par aicinājumiem rakstījis: „Pirms pasaules radīšanas, pirms mūsu piedzimšanas, Debesu Tēvs izvēlējās katru no mums, lai aicinātu ieiet bērna attiecībās ar Viņu. (…) Gadsimtu gaitā neskaitāmi vīrieši un sievietes, Dieva mīlestības pārveidoti, veltījuši savu dzīvi Dievam Debesu valstības dēļ. (…) viņi pārstāv visu to aicinājumu daudzveidību, kas vienmēr bijuši sastopami Baznīcā.”

Aicinājums ir dzīves ceļš, ko Dievs piedāvā katram cilvēkam individuāli. Tomēr cilvēks ir brīvs un var izvēlēties to, ko piedāvā Dievs, vai arī izvēlēties savu ceļu, neatpazīstot, noraidot Dieva piedāvājumu – aicinājumu. Vai tāds cilvēks būs laimīgs? Vai citi cilvēki ar viņu būs laimīgi? Cik svarīgi ir atpazīt to, ko piedāvā Dievs! Cik svarīgi ir atrast savu vietu sabiedrībā un Baznīcā!

Ir daudz ceļu, kas ved uz svētumu: vieni ir aicināti, lai dibinātu ģimeni un audzinātu savus bērnus, citi – lai „atstājot visas citas nodarbošanās, sevi pilnībā veltītu svēto noslēpumu svinēšanai, Evaņģēlija sludināšanai un pastorālajai kalpošanai”; visi kopā – lai, labi izpildot savus pienākumus, pēc iespējas vislabāk kalpotu Dievam un cilvēkiem.

Ja tu meklē savu aicinājumu un vēlies kopā ar citiem par to runāt, atbrauc un piedalies aicinājumu nometnē. Tā nav domāta tikai tiem, kuri domā par priesterību, bet katram puisim, kurš cenšas sadzirdēt Dieva balsi, kas rāda dzīves ceļu.

Nometne notiks Liepājas rajonā, Aizputē, draudzes mājā (F. Brīvzemnieka bulvārī 23), 16. – 18. jūnijā, ierašanās līdz 14.00. Līdzi jāņem: guļammaiss, matracītis, vēlams arī Svētie Raksti un rožukronis; dalības maksa – Ls 10; informācija un pieteikšanās pie priestera Mariuša Kempas tālr. 6578580.