Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Kurzemē

Garīdznieki tiekas Reliģisko lietu komisijas sēdē
15.06.2006 pl. 11:48

Nedēļas sākumā Liepājas Domē notika kārtējā ikmēneša Reliģisko lietu komisijas sēde, kurā piedalījās dažādu konfesiju garīdzniecības pārstāvji.

Šoreiz tika pārrunāti vairāki aktuāli un svarīgi jautājumi. Reliģisko lietu komisija nolēma, ka 5.- 6. septembrī, LLBN organizēs Zinību dienai veltītu pasākumu, kurš tiks piedāvāts pilsētas iedzīvotājiem, bet īpaši skolēniem. Liepājas Latviešu biedrības nama foajē telpās izstādīs seno Bībeļu izstādi, kuru piedāvās Latvijas Bībeles biedrība un Alūksnes Bībeles muzejs. Šajās dienās, izstādē piedalīsies arī dažādu konfesiju garīdzniecības pārstāvji, lai iedzīvotājiem, skolēniem un izstādes apmeklētājiem atbildētu uz visiem interesējušiem un neskaidriem jautājumiem.

Komisija arī vienojās, ka publicēšanai sagatavos informatīvu ziņojumu, kurā skaidri un noteikti atspoguļos savu viedokli par pēdējā laikā sabiedrību satraucošiem un aktuāliem jautājumiem – kā homoseksuāļu minoritāšu gājienu Rīgā, kā arī paudīs savu attieksmi pret romānu un filmu „Da Vinči Kods”.

Publicēšanai tiks sagatavots arī ziņojums par Reliģisko lietu komisijas darbu – izvērtējot jau paveikto, kā arī komisijas darbības turpmākajiem plāniem.

Sanita Zustere
/Vatikāna radio – Liepājā/
Foto: Liepaja - online.lv