Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija
Forums
 Saraksts/Liecības/Tuxnesha periods...
 
annelyte
pievienojies: 23.12.2005
Komentāri: 9
Tuxnesha periods...
28.01.2006 14:59
Ljoti priecaajos,kad juutu Dievu,tad,kad man ir TAAS sajuutas!Kad juutu,ka Dievs mani miil,kad gribas Vinju slaveet.Iisteniibaa nevar apraxtiit taas sajuutas,bet kad man taas ir, esmu laimiiga. Bet ir arii tuxnesha periodi.Tad Dievu vispaar vairs nejuut.

2004.gadaa bija mans labaakais Sveetceljojums.Pirmoreiz izjutu,ka mani kaads miil,ka kaadam esmu svariiga,ka man ir gjimene.Un tas kaads ir DIEVS! Dievs-Teetux, Maaminja- Marija. Biju ljoooti laimiiga!! Bet rudenii man taas sajuutas pazuda. Bija iestaajies tuxnesha periods. Bet tad es veel nezinaaju,ka ir taadi tuxnesha periodi. Es domaaju, ka Dievs mani vairs nemiil, ka esmu kko izdariijusi un taadeelj Dievs mani paarstaajis miileet.  Ar katru dienu sliigu aizvien dziljaak un dziljaak depresijaa. Ljoti biezji domaaju par pashnaaviibu, narkotikaam. Tad bija vienaldziibas periods. Luuk ko raxtiiju savaa dienasgraamataa: " Zinu, te man blakus ir JEEZUS. Ar kaadu vienaldziibu es uzraxtu sho Vaardu, ar taadu pashu vienaldziibu to arii izlasu. Tagad par sho te domaajot, man aciis sariesaas asaras. Varbuut neesmu tik vienaldziiga? Bet kaa man uzrodas kkaadas juutas-nozjeela, saapes,kkas tml.,taa uzreiz izzuud. Tikko mana sirds raudaaja un tagad tai ir pilniigi vienalga. Pat Jeezus nevar piepildiit to, kas jau ir pilns. Esmu paarpildiita ar visu slikto. Un es tik gribeeju miilestiibu..." Biju beediiga, noskumusi. Jo, ja esi izbaudiijis Dieva prieku, tad pasauliigais priex shkjiet virspuseejs. Tad man bija taa- pasauliigais priex mani nesaistiija, gribeejaas daudz dziljaaku prieku, Dieva prieku, bet taa man nebija. Ar katru dienu attaalinaajos vairaak no Dieva. Lai kaa es luugtu Dievu, Vinjsh tik kluseeja. Luuk veel ko raxtiiju: "Dievs naac, nu naac tachu! Tu redzi, ka viena nespeeju tikt galaa. Naac. Bljaaviens. Tagad es kliedzu (vismaz gribeetu)Naac un atbriivo mani no ljaunuma. Nu kaapeec Tev vajag mani taa paarbaudiit. Pietiek! Tu redzi, ka neesmu iztureejusi Tavu paarbaudiijumu. Ko veel Tu gribi? Vai Tev sagaadaa ptieku,ka esmu tik taalu no Tevis? Vai neredzi, ka esmu paaraak vaaja? Jeezu! Tu tachu esi Miilestiiba, vai ne taa? Ko? Nu tad beidz mani paarbaudiit tik stuulbi. Piedo. Vnk.es luudzu Tevi, jaa, luudzu(vismaz censhos). " Un tad kaadu dienu vispaar paarstaaju luugt. Tad, kad draugi teica, ka Dievs mani miil, es smeejos, pie sevis domaaju kaa tad. Negribeejaas dzirdeet, ka Dievs mani miil, jo man likaas, ka taa ir liekuliiba. Tam, kam agraak ticeeju, tam vairs neticeeju, apshaubiiju. "Drausmas, palieku aizvien sliktaaka. Sirdii kkad bija Dievs, tagad vairs nav, bet taa jau nepaliek tuksha. Dieva vietaa ir kkas cits- neticiiba tam, kam agraak ticeeju tagad apshaubu- vai taa ir, bijavai buus? Bet tomeer veel ceru, ka Dievs neljaus man aiziet pavisam, kaut gan nezinu, varbuut jau esmu aizgaajusi paaraak taalu? " Depresiju laikaa gaaju runaaties ar priesteriem, maaciitaajiem. Tad ar uzzinaaju par tuxnesha periodu. Lai kaa es centos samekleet Dievu, visapkaart bija tikai smiltis...

Vasaraa aizbraucu uz Vaaciju, uz Pasaules Jaunieshu Dienaam. Un tur pamazaam saaku atkal ticeet Dievam. Dievs man daavaaja atkal TAAS sajuutas! Sajutu, ka Dievs mani miil, vienmeer ir miileejis un vienmeer miilees!

Dievs pieljauj, lai mees izietu cauri tuxnesim, jo tieshi tajaa laikaa Vinjsh muus sagatavo kkam labaakam, ko pirms tam nebuutu speejiigi noveerteet. Tad, kad ir tuxnesha periods, jaaturpina iet. Vnk.tad jaaatceraas, ka Dievs muus sagatavo kkam skaistaakam. Sajuutas ir Dieva daavana. Ja taas ir, tad labi, ja nav arii labi!

Tagad, taa paardomaajot visu to laiku, saprotu, ka man tas tuxnesha periods bija nepiecieshams. Jo, pateicoties tam, es tagad saprotu, ka arii bez sajuutaam Dievs mani miil! Un es zinu, ka tuxnesii es neesmu viena. Vnk.Dievs ir tik tuvu, ka Vinju vairs nejuut!!
Batseba
pievienojies: 04.11.2005
Komentāri: 516
Re: Tuxnesha periods...
30.01.2006 10:08
>annelyte

Apbrīnojams ir Tavs raksts, Tava ticības ceļa daļa. Dievs ir Mīlestība. Un no mums gaida vienīgi mīlestību. Manuprāt, Tu esi izgājusi mīlestības pārbaudījumu. Jo viegli ir mīlēt, ja sajūt pret-mīlestību. Bet vai spēsi mīlēt, ja ir klusums? Vai vēl vairāk, vai mīlēsi, ja ir kāds pārbaudījums (slimība, nelaime, ...)?

Ir pareizi, ka meklēji padomu pie cilvēkiem, kuriem ir liela pieredze garīgajā dzīvē - priesteriem. Tādā veidā Tu ļāvi viņiem veikt žēlastības darbu, paskaidrojot Tev situāciju.

Arī turpmāk Tevi piemeklēs šie iepriecinājuma un "tuksneša" laikaposmi. Esi modra abos gadījumos. "Tuksneša" laikā nemaini savus iepriekšējos lēmumus un nepieņem jaunus. Lūgšanas - vienīgais kas jādara. Arī tad, ja negribas. Bet ja galīgi smagi, atkārto:" Jēzu, apžēlojies par mani!". Atkārto lūgšanas veidā.

Paldies par Tavu dalīšanos pieredzē.
elimeleka
pievienojies: 09.01.2005
Komentāri: 16
Re: Tuxnesha periods...
18.02.2006 17:33
Par Dieva klātbūtni neliecina sajūtas. Kāda klostermāsa sacīja: "Cilvēks par tuvību Dievam uzskata saldmi garīgajā dzīvē, bet nevis to, ka viņam ir grūtības, ka jūt un redz savu vājumu." Dari secinājumus
Batseba
pievienojies: 04.11.2005
Komentāri: 516
Re: Tuxnesha periods...
20.02.2006 10:13
>elimeleka

Lasi atkārtoti manu iepriekšējo komentu. Un tad - tās klostermāsas ļoti pareizos vārdus. Pēc tam būs nedaudz jāsaspringst un jāpadomā. Ņemot vērā Tavu pesimismu, paiešos solīti pretī. Klostermāsa vērš uzmanību uz to, ka cilvēki par Dieva klātbūtni uzskata eiforiju, kas rodas ļoti viegli un vienkārši. Dažiem pietiek ar ierašanos baznīcā. Bet pilnīgi aizmirst par Dieva klātbūtni "garīgā sausuma" periodos. Nākošais punkts, kad cilvēks sāk brēkt pēc Dieva palīdzības, ir kāda personiskā nelaime. Bet Dievs ir blakus vienmēr, nepārtraukti. Bet kā gan Tu vari pateikt, ka Dievs ir klāt, ja ne caur sajūtām? Protams, lai sajustu, ir jāļāuj Dievam darboties manī. Dievs ir jāpieņem. Tā ir cilvēka brīvā izvēle - pieņemt Dievu savā dzīvē ir mirkli, priekos, sāpēs, garlaicībā, dvēseles sausuma brīžos, ar pateicību par Viņa mīlestību un pacietību.
elimeleka
pievienojies: 09.01.2005
Komentāri: 16
Re: Tuxnesha periods...
25.02.2006 08:51
Batseba, lūdzu, "neķeries" pie maniem vārdiem! Izteicu tikai savu viedokli. Foruma mērķis nav diskutēt par sniegtajām atbildēm. Esi tik laipns, lūdzu, nekomentē to, ko nav vērts komentēt. Tieši šī "kasīšanās" par katru vārdu šajā foruma man nepatīk visvairāk.
Batseba
pievienojies: 04.11.2005
Komentāri: 516
Re: Tuxnesha periods...
27.02.2006 09:13
>elimeleka

Pateicos par brīdinājumu. Protams, es nespēju Tev nodrošināt tādu komfortu, ka līdzcilvēku komenti Tev būs tikai un vienīgi Tavu domu apstiprinājums. Es šajā portālā atrodos tikai pateicoties katedrale.lv saimnieku laipnībai. Es arī apzinos, ka jebkurā brīdī varu tikt blokēta. Ja Tev šāda iespēja ir pieejama, es neapvainošos, ja blokēsi. Ja tādas iespējas nav, tad varu sniegt padomu: izveido savu portālu atbilstoši savai gaumei.
 
 Saraksts/Liecības/Tuxnesha periods...