Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Steigsimies!
17.01.2006 pl. 19:19

Anda Done

No 18. līdz 25. janvārim Latvijā tradicionāli notiek lūgšanu nedēļa par kristiešu vienotību. Varētu teikt, ka šī iemesla dēļ ir iznācis žurnāla „Kas mūs vieno” 3. numurs, tomēr galvenokārt tas noticis tādēļ, ka mēs joprojām neesam sasnieguši to vienotību, ko ir vēlējies Kristus.

Vai to tā var apgalvot? Šķiet, ka var, jo par to liecina cilvēki no dažādām konfesijām, dažādām valstīm. Kāpēc jāsteidzas? Tādēļ, ka to nevar nemitīgi atlikt uz vēlāku laiku. Kas jādara? Uz šo jautājumu gan katram pašam ir jāatrod atbilde. Lūgšanu nedēļa pasaka priekšā, ka jāsāk vai jāturpina saruna ar Kungu un jāklausās, ko Viņš saka. Tādēļ žurnālā atradīsiet lasījumus un dienas tēmas katrai lūgšanu nedēļas dienai.

Vēl izdevumā lasāma brāļa Rožē "Nepabeigtā vēstule" 2006. gadam, nedaudz informācijas par Pasaules Baznīcu padomes (Baznīcu Ekumeniskās padomes) 9.asambleju, Tomasa F. Besta pārdomas par eklesioloģijas nozīmību, Vassulas Raidenas uzruna par Dieva aicinājumu Viņa ļaudīm, kā arī dažas labas zīmes par notikumiem Latvijā un, protams, arī lūgšanas.

Pateicoties vairāku cilvēku ziedojumiem, žurnāls „Kas mūs vieno?” joprojām ir bezmaksas un tiks izplatīts dažādās konfesijās. To ir iespējams saņemt LRKB Informācijas centrā. Ja nevarat nokļūt Rīgā, rakstiet uz e-pasta adresi: .

Lai svētīga lūgšanu nedēļa un lai daudz augļu!

Anda Done,
žurnāla „Kas mūs vieno?” veidotāja