Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Jaunas grāmatas
21.04.2006 pl. 11:16

Mariāņu kongregācija ir izdevusi divas grāmatas par grēksūdzi un jaunu, papildinātu izdevumu T.Daičera grāmatai „Pārdomas par ticību”.

Jāzeps Augustīns SJ „Izlīgšanas sakraments”

Grāmata „Izlīgšanas sakraments” ir brīnišķīgs palīgs visiem, kuri grib vēl dziļāk un auglīgāk piedalīties šajā sakramentā. Cilvēkam, kas praktizē grēksūdzi, ir viegli ieslīgt rutīnā un veikt to formāli. Tāpēc Izlīgšanas sakramentu nepieciešams nemitīgi no jauna atklāt un iedziļināties tā būtībā.

Autors vēlas sacīt, ka pats galvenais, ko nedrīkstam aizmirst – grēksūdze vispirms ir žēlsirdīgā Dieva personiskā tikšanās ar grēcinieku, kurš nožēlo un lūdz piedošanu.

Priesteris Pēteris Pavļukevičs „Bērniem par grēksūdzi”

Grāmata viegli lasās, jo t ir bagāta ar vienkāršiem piemēriem no ikdienas dzīves. Tā var palīdzēt mums visiem, bet īpaši bērniem un pusaudžiem labāk izprast patiesību par Dieva žēlsirdību un mūsu grēku ļaunumu un sagatavoties labai grēksūdzei.

 

Priesteris Tadeušs Daičers „Pārdomas par ticību”

Šī grāmata stāsta par cilvēka garīgo dzīvi. Tā ir kļuvusi par bestselleru. Līdz šim 33 valsts ir iznākuši 75 grāmatas izdevumi 26 valodās. Grāmatas autors ir garīgais vadītājs daudziem cilvēkiem, tāpēc šī grāmata ļauj ieklausīties garīgā tēva un ceļabiedra pārdomās. Autora valoda ir vienkārša un skaidra. „Pārdomas par ticību” aizrauj cilvēku, modina viņā vēlmi pieredzēt Dieva klātbūtni un aicina cilvēku doties ceļā uz svētumu.

Anita Sosnare