Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Katoļiem jauna interneta mājaslapa
08.05.2006 pl. 10:49

Jau kopš aprīļa beigām katoļiem un visiem interesentiem ir pieejama jauna interneta mājaslapa.

Īstenībā tā ir kā koks ar diviem lieliem zariem. Viens zars ir teoloģiski izglītojošā žurnāla “Ejiet un māciet” mājaslapa: (http://www.rarzi.lv/ejietunmaciet/). Otrais – “Katoļu teoloģisko izdevumu komisijas” mājaslapa: (http://www.rarzi.lv/ejietunmaciet/KTIK.htm).

“Ejiet un māciet” mājaslapa iepazīstina ar žurnāla jau 14. gadus ilgo vēsturi, redakcijas locekļiem, un pēdējā numura saturu. Zem sadaļas aktuāli ir pieejami raksti par svarīgām un aktuālām tēmām. Protams, ka pamazām mājaslapa tiks papildināta ar dažādos numuros jau publicētajiem rakstiem.

“Katoļu teoloģisko izdevumu komisijas” mājaslapa iepazīstina ar komisijas izdevumiem. Tomēr īpaša tā ir pateicoties kādai ļoti nozīmīgai grāmatai, kas ar Vatikāna laipnu atļauju tagad latviešu valodā būs pieejama internetā: “Katoliskās Baznīcas katehisms”. Kopš izdošanas latviešu valodā 2000. gadā, “Katoliskās Baznīcas katehisms” ir piedzīvojis jau 3 metienus. Tātad, tas ir kļuvis par ļoti populāru lasāmvielu. Pateicoties internetam tas būs pieejams ikvienam interesentam, kas vēlēsies padziļināt savas zināšanas par Katoliskās Baznīcas mācību vai arī iepazīties ar to. Arī “Katoļu teoloģisko izdevumu komisijas” mājaslapa pamazām tiks papildināta.

Interneta mājaslapas veidotāji cer, ka tā sniegs savu ieguldījumu evaņģelizācijas darbā un palīdzēs cilvēkiem rast atbildes uz dažādiem svarīgiem jautājumiem, kas skar kristīgo pasaules uzskatu.

Lelde Briede
/“Ejiet un māciet” redaktore/