Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Holivudas zvaigznes piedalās Jaunās Derības ieskaņošanā
30.11.2006 pl. 08:11

Jaunās Derības audio versiju, kuras ieskaņošanā piedalījās vienīgi melnādainie aktieri, tostarp arī dažas slavenas Holivudas zvaigznes, ir laidusi klajā amerikāņu kompānija Zondervan, kas ir viena no lielākajām reliģiskajām izdevniecībām pasaulē.

Rudenī iznākusī audiogrāmata The Bible Experience: New Testament ir ļoti populāra starp Amerikas pircējiem. Tā, piemēram, veikalu tīkla Val-Mart mājas lapā ziņots, ka audio Bībele ir visvairāk pirktā grāmata, bet kristīgo grāmatu veikalu tīkla Family Chrtistian Stores pārstāvji paziņoja, ka vēl neviena Svēto Rakstu audio versija nav izpirkta tik ātri. Pēc kompānijas Zondervan rīcībā esošajiem datiem, kopš septembra ir pārdoti jau vairāk nekā 70 000 audio Bībeles eksemplāri.

Ieraksta ilgums ir 21 stunda, cena Amerikā – 49,99 dolāri. Ierakstā piedalījās 250 cilvēki – aktieri, garīdzniecības pārstāvji un dziedātāji - koristi. Starp melnādainajām zvaigznēm, kas piedalījās ierakstā ir Denzels Vašingtons (attēlā) un Semjuels L. Džeksons (viņš ieskaņojis Dieva balsi). Paša Kristus teikto lasa Blērs Andervuds. Muzikālo pavadījumu ieskaņojis Parīzes simfoniskais orķestris.

Ierakstā tika izmatots Today's New International Version Bible tulkojums, kurš veikts saprotamā mūsdienu angļu valodā un domāts galvenokārt jaunam lasītājam.

Šobrīd izdevniecība strādā pie apjomīgāka projekta – pilnas Vecās Derības audio versijas, kas varētu būt pieejama nākamā gada rudenī.

Blagovest - info