Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Pasaulē

Dumpinieks Dieva un amerikāņu vārdā
14.03.2007 pl. 08:49

Slavenais Holivudas aktieris, dažādu cīņu mākslu speciālists Čaks Noriss, kurš pēdējā laikā ir pazīstams arī kā kristiešu misionārs, sācis aktīvu cīņu pret abortiem.

Portālā „World Net Daily”, savā rakstu sadaļā, kas veltīta kristīgās morāles jautājumiem, Čaks Noriss rakstā „Abortu legalizēšanas sekas” pauž nožēlu, ka pēc tam, kad ASV Augstākā tiesa legalizēja abortus –  „sāka dominēt sieviešu tiesību prioritāte, bet nedzimušo tiesības ne tikai tika atbīdītas otrā plānā, bet pati to būtība ar likumu tika padarīta necilvēcīga”.

Čaks Noriss runā par to, ka abortu legalizēšana noveda pie neiedomājamām sekām, izplatījās apkaunojoša prakse pārtraukt grūtniecību, cilvēka vaina un atbildība tika piesegtas ar eifēmiskiem teicieniem, aizvietojot vārdu bērns ar vārdu auglis, slepkavību ar abortu, uzšķēršanu ar izmeklēšanu, bet cilvēku slepkavošanas kameras nodēvējot par aborta klīnikām.

Viņaprāt, mūsdienu amerikāņiem būtu jāieaudzina dažus tikumiskus postulātus, jāliek viņiem noticēt, ka „cilvēka dzīvība ir radīta pēc Dieva līdzības un tai ir iekšēja vērtība, kas ir pelnījusi glābšanu”, ka aborts, jeb cilvēka dzīvības iznīcināšana, pārkāpj Dieva likumu, bet cilvēku kļūdas „var tikt piedotas, un pat vērstas uz labu”.

„Dievam ir nodoms un plāns ikvienā dzīvē. Viņš var labot to, ko uzskatām par ļaunu, un vērst to uz labu. Ja jūs, vai kāds no jūsu paziņām ir veicis abortu, vai ir pieņēmis lēmumu to darīt, ļoti iesaku jums vērsties pēc palīdzības,” – raksta aktieris.

Par sevi Čaks Noriss stāsta, ka viņā ticību Dievam kādreiz ieaudzināja māte un amerikāņu sludinātājs Billijs Grēms, bet saskarsme ar Holivudas kārdinājumiem šo ticību vājināja.

„Pārāk ilgus gadus es biju sacēlies pret Dievu. Tagad esmu dumpinieks Dieva un amerikāņu vārdā,” – teica Noriss.

Kopš pagājušā gada septembra aktieris un viņa sieva Džīna ir valdes locekļi Bībeles apguves vidusskolās Nacionālajā padomē, kas darbojas, lai skolās skolēniem tiktu skaidrota Svēto Rakstu loma pasaules vēsturē un literatūrā, tāpat viņi iestājas par ideju, ka Bībeles apguvei vajadzētu būt fakultatīvam priekšmetam ASV skolās.

Blagovest - info