Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Prezentēs jaunu grāmatu, kas uzsver ģimenes vērtības
23.05.2007 pl. 10:15

Ceturtdien, 24. maijā, plkst.16.00 M.Pils ielā 2 notiks grāmatas „Augstāko likumu aizstāvot“ prezentācija.

Pasākumā piedalīsies Jānis kardināls Pujats, kā arī viesis no Krakovas Pjotrs Kuharskis, kurš ir tradīciju, ģimenes un īpašuma aizstāvības asociācijas loceklis. Pateicoties priestera Pjotra Skargas vardā nosauktās kristīgās kultūras biedrības Krakovā atbalstam, grāmata ir iztulkota latviešu valodā.

Tradīciju, ģimenes un īpašuma aizstāvības biedrība (TĢĪ) tika nodibināta 1973. gadā Amerikā ar mērķi idejiskā līmenī pretoties tā laika liberālajām, sociālistiskajām un komunistiskajām tendencēm sabiedrībā un droši apliecināt tradīciju, ģimenes un īpašuma pozitīvās vērtības. Amerikāņu TĢĪ galvenā nacionālā pārvalde atrodas Springrouvā, Pensilvānijā.

„Problemātiskajā stāvoklī, kādā atrodas kultūra Savienotajās Valstīs, un, tik tiešām, visā Rietumu pasaulē, ikviens, kuram nav vienaldzīgs kristīgās morāles sabrukuma process, it īpaši, seksuālās ētikas jomā un patiesības atzīšanā, ka laulība ir Dieva griba, nevar nepamanīt grāmatas Augstāko Likumu aizstāvot ieguldījumu, kā arī tās nestos augļus šo jautājumu risināšanā, kas ir tik vitāli svarīgi cilvēces nākotnes veidošanai,“ raksta Linkolnas bīskaps Nebraskā Fabians V. Bruskevičs.

Bagātīgi apkopotais materiāls ļauj labāk izprast Dieva likumu par laulību sievietes un vīrieša starpā, jo no tā ir atkarīga ikvienas tautības un nācijas nākotne. Grāmata ir aicinājums apliecināt patiesību, ka Dievam un Viņa likumam ir prioritāras tiesības.

Jau Pāvests Inokentijs III 1215. gadā Laterāna koncilā novēlēja Baltijas tautas Dievmātei un šo apdzīvoto teritoriju pasludināja par Māras Zemi. Lai Dievmāte aizlūdz par mūsu zemi un svētī tik daudzu cilvēku pūles un izlūdz uzvaru visas tautas cīņā par svētu laulību un ģimeni.

Grāmatu „Augstāko likumu aizstāvot“ variet lasīt arī internetā: www.catholic.lv

LRKB Informācijas centrs