Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Kas notiek?  Citur Latvijā

Vidzemes Jauniešu dienas kopā ar sv. Terēzi
04.07.2007 pl. 11:09

7. jūlijā Rīgas Katoļu ģimnāzijā (O. Vācieša 6) iesāksies Vidzemes jauniešu dienas, kuru devīze šogad būs: "Jaunu bausli Es jums dodu, lai jūs cits citu mīlētu, kā Es jūs esmu mīlējis."

Šī diena būs īpaša, jo Katoļu ģimnāzijas kapelā tiks sagaidītas sv. Terēzes no Bērna Jēzus relikvijas. Tās jau no rīta tiks atvestas uz ģimnāziju, lai deviņos vakarā procesijas gājienā tiku nestas tālāk uz sv. Jēkaba katedrāli, kurā notiks nakts adorācija. Relikvijas pavadīs franču bīskaps Gijs Gošē, kurš arī uzrunās jauniešus.

Jauniešu dienu brīvprātīgajiem un draudžu atbildīgajiem jau no 5. jūlija vakara notiks īpašas sagatavošanās rekolekcijas Rīgas katoļu ģimnāzijā. Interesentus, kas vēlas piedalīties šajos sagatavošanās pasākumos, lūdzam pieteikties iepriekš.

Svētku laikā jaunieši varēs uzzināt par svētās Terēzes dzīvi un atstāto mantojumu.

Jauniešu dienās ir paredzētas bīskapu katehēzes, viņu atbildes uz jauniešiem aktuāliem jautājumiem, kopīga Svētās Mises svinēšana, lūgšanas, slavēšana, kā arī darba grupas par dažādām tēmām, tādām kā, piemēram, darbs, aicinājums, sabiedrība, kalpošana, lūgšana.

Kontaktpersona Marita (26133987)

Katolis.lv