Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Palasīsim...  Liecības

Kristīne Locika: Piedzīvojums ar mūziku Liturģiskās mūzikas darbnīcās Polijā Foto galerija
21.10.2018 pl. 20:04

Šī gada aprīļa beigās - maija sākumā Liepājas Sv. Dominika baznīcā notika starptautisks mūzikas pasākums – Liturģiskās mūzikas darbnīcas poļu komponista un diriģenta Pāvela Bembeneka vadībā, kurās piedalījās dziedātāji un mūziķi gan no Latvijas, gan Lietuvas. Šīs meistarklases mums visiem tik ļoti patika, ka nolēmām nākamajā vasarā organizēt jau garākas - nedēļu ilgas - mūzikas darbnīcas Pāvela Bembeneka vadībā. Tādēļ vēlējos iegūt jaunu pieredzi saistībā ar šādu darbnīcu norisi un devos uz Poliju.

Kristīne Locika: Piedzīvojums ar mūziku Liturģiskās mūzikas darbnīcās Polijā
Svētīgo Luidži un Marijas Kvatroki slavas un goda cauraustā parastā laulības dzīve
06.12.2017 pl. 07:34

Viņš sākotnēji bija viduvējs katolis, viņa cieta katras grūtniecības dēļ – abi bija parasti cilvēki un īsti svētie.

Svētīgie Luidži un Marija Kvatroki nebūt nebija parasti ļaudis, taču, lūkojoties uz viņiem, tas noteikti nebūtu pamanāms. Viņi bija precēts pāris ar četriem bērniem. Viņi nebija ne misionāri svešās zemēs, ne mocekļi, ne arī kanonizētu svēto vecāki, un viņi neaizsāka arī kādu pasauli mainošu kustību. Viņi bija tikai svēts pāris, kas izaudzinājis dievbijīgus bērnus – pats neparastākais no parastākajiem aicinājumiem.

Svētīgo Luidži un Marijas Kvatroki slavas un goda cauraustā parastā laulības dzīve
Plankštetenas abatijas apciemojums un Dieva pieredze Foto galerija
02.10.2017 pl. 13:03
"Bija septembra sākums, un man bija laime un izdevība doties un piedzīvot Dieva pieredzi Plankštetenas abatijā," raksta Terēze, kura vēlējās dalīties iespaidos par savu ceļojumu. Abatija atrodas Bavārijā, 70 km no Rēgensburgas un 60 km no Nirnbergas, Altmūltāles zaļo mežu reģionā mazā Augšpalatinatas pilsētiņā Plankštetenā.
Plankštetenas abatijas apciemojums un Dieva pieredze
Mūsu bailes
19.08.2017 pl. 11:30

Hanness Šrāders

Mēs esam pašapmierināti, neticam nekam un pielūdzam, augstākais, tostermaizīti? Nē. Mums nekas nav pret Dievu. Tikai bailes no mīlestības.
Mūsu bailes
Žēlsirdība – pierādījums tam kā Dievs mīl Foto galerija
21.10.2016 pl. 13:49

Intervēja Ieva Liede

8.oktobra agrā rītā Kurzemes diecēzes dažādos nostūros: Liepājā, Alsungā, Kuldīgā, Ventspilī, Saldū, Talsos pulcējās svētceļnieki, lai katrs no savām mājām dotos uz kopīgu mērķi – Dieva Žēlsirdības sanktuāriju Viļņā. Svētceļniekus vienoja ne tikai mērķis, bet arī lūgšana un kopīgi svinēta Svētā Mise.
Žēlsirdība – pierādījums tam kā Dievs mīl
Turēt mēli aiz zobiem dažreiz ir specifisks mīlestības nosacījums
07.10.2016 pl. 14:47

Džoanna Makportlenda (Joanne McPortland)

Starp diskusijām, kas apvij pāvesta Franciska neseno apustulisko pamudinājumu „Amoris Laetitia” (Mīlestības prieks), viena ekstraordināra daļa ir palikusi nepelnīti piemirsta. Ceturtajā nodaļā „Mīlestība un Laulība” pāvests piedāvā aizkustinošu ekseģēzi par populāro kāzu lasījumu - odu mīlestībai no apustuļa Pāvila 1. vēstules korintiešiem.
Turēt mēli aiz zobiem dažreiz ir specifisks mīlestības nosacījums
Lai mana dvēsele Tev izdzied savu prieku! Foto galerija
16.09.2016 pl. 15:17
Kad ziedošā, auglīgā un darbīgā vasara ar dzērvju klaigām steidz atvadīties, mēs devāmies brīnišķīgā svētceļojumā uz Lietuvas un Polijas dievnamiem un svētvietām. Mēs – tie ir Sv.Trīsvienības Kuldīgas katoļu baznīcas draudzes locekļi un vīri no „Zilā Krusta” draudzes Kabilē. Garīgā vadība – draudzes prāvests Vjačeslavs Bogdanovs un dominikāņu klostera māsas - Agnese, Mārīte un Katrīna. Ceļojām trīs dienas.
Lai mana dvēsele Tev izdzied savu prieku!
No olimpieša par diecēzes priesteri
16.08.2016 pl. 19:33
Ne tik bieži kāds var teikt, ka viņu vietējais priesteris ir bijis arī olimpiskais sportists. Tomēr tas tā ir gadījumā ar tēvu Džo Ficdžeraldu, kurš sacentās 1996. gada vasaras Olimpiskajās spēlēs Atlantā. Viņš bija ASV rokasbumbas komandā kopā ar savu brāli Tomasu. Piedaloties sacensībās, viņi bija ceļojuši pa daudzām valstīm, un nu bija atkal mājās, lai spēlētu uz lielākās sporta skatuves pasaulē.
No olimpieša par diecēzes priesteri
Deo gratias!
12.07.2016 pl. 17:28

Andris Gribuška

Aglonas bazilikas jauktais koris "Assumpta" jūnijā viesojās Baltkrievijā. Ar garīgo dziesmu programmu dažādās valodās koris uzstājās vairākos dievnamos valstī. Par iespaidiem un piedzīvoto raksta kora dalībnieks Andris Gribuška.
Deo gratias!
10 pārsteidzošas lietas, kas notiek, kad uz adorāciju ej daudz biežāk
07.06.2016 pl. 15:47
Euharistija katehismā ir aprakstīta kā mūsu ticības "avots un virsotne". Atrast laiku iešanai uz adorāciju var būt sarežģīti. "Bet ja to izdodas paveikt, tad apņemšanās ar atvērtu sirdi regulāri piedalīties adorācijā var sniegt pārsteidzošus rezultātus," tā par savu pieredzi saka 25 gadus vecā Rut Beikere no Anglijas.
10 pārsteidzošas lietas, kas notiek, kad uz adorāciju ej daudz biežāk
Lapas:iepriekšējā12345678nākamā