Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Palasīsim...  Liecības

Mana māsa – svētā Terēze no Bērna Jēzus
17.10.2005 pl. 18:47

„Mazas dvēseles, proti, nepretenciozi cilvēki, tūlīt saprotas ar sv. Terēzi no Bērna Jēzus un atdod sevi viņas garīgās bērnības skolā.” (bīskaps Sloskāns)

Lai labāk izprastu bīskapa Sloskāna garīgo tēlu, tas ir jāskata svētās Terēzes gaismā, kuras svētkus svinam 1. oktobrī. Tas ir nenoliedzami, ka starp godināmo bīskapu un Francijas svēto, karmelītu mūķeni pastāv garīga saistība, kuru ir vērts izcelt.

Mana māsa – svētā Terēze no Bērna Jēzus
Kardināla Klementa Augusta fon Gālena ceļš uz svētumu
10.10.2005 pl. 10:50

Kardināls Hosē Saraiva Martins svētdien svētā Pētera bazilikā vadīja beatifikācijas svinības, altāru godā paaugstinot Minsteres bīskapu kardinālu Klementu Augustu fon Gālenu, kuru pazīstam kā nelokāmu cīnītāju pret nacistu varu. Viņš asi nosodīja Hitlera apstiprināto eitānizijas un ebreju genocīda programmu.

Kardināla Klementa Augusta fon Gālena ceļš uz svētumu
Kopā ar Dievu nekas nav par grūtu
20.08.2005 pl. 20:09

Dace - Lina Fisenko

Ik gadu Anna Kancāne apciemo savas dzimtās mājas Latvijā. Astoņdesmit divu gadu vecumā, viņa vēl joprojām ir aktīva dzīvības aizstāve un latviešu kultūras cienītāja. Pirms četrpadsmit gadiem Kancānes kundze devās ceļā no Amerikas uz Latviju ar vēlmi palīdzēt grūtībās nonākušajām jaunajām māmiņām.

Kopā ar Dievu nekas nav par grūtu
Benedikta XVI pirmā intervija: brīnišķīgi būt kristietim
17.08.2005 pl. 13:40

RadioVatikana.org

Nereti tiek uzskatīts, ka kristietība ir sarežģīta un apgrūtinoša, un tikai tad, kad tiek atmests baušļu smagums, cilvēks jūtas patiesi brīvs. Taču es vēlos pasvītrot, cik brīnišķīgi būt kristietim – teica pāvests Benedikts XVI.

Benedikta XVI pirmā intervija: brīnišķīgi būt kristietim
Skaista profesija
12.08.2005 pl. 15:09

Valda Ģēģere

Aivars Kalējs ir Jaunās Svētās Ģertrūdes draudzes ērģelnieks, komponists, koncertmeistars... Viņš strādā ar Rīgas Doma zēnu kori, piedalās solokoncertos, spēlē pavadījumu solistiem un koriem, ieraksta kompaktdiskus...

Skaista profesija
Bīskaps Sloskāns – Aglonas Dievmātes dēls
10.08.2005 pl. 08:30

„Marija nes visus savus bērnus mātišķīgajā un bezvainīgajā Sirdī. Viņa tos mīl ar to pašu Sirdi, ar kuru viņa mīlēja savu Dēlu Jēzu” (Bīskaps Sloskāns, Lurdā 1958.gadā)

Tuvojas Aglonas Dievmātes svētki. Kā katru gadu, tūkstošiem svētceļnieku plūdīs uz Aglonu. Šogad viņi var apstāties pie godināmā bīskapa Sloskāna kapa, lai viņa aizbildniecībai uzticētu savas lūgšanas.

Bīskaps Sloskāns – Aglonas Dievmātes dēls
Viņš mani atrada
02.08.2005 pl. 15:11

Evija Puķe

Romas katoļu priesteris Andrejs Trapučka dzimis Skaistkalnē. Par priesteri iesvētīts 1980. gada 18.maijā. Šogad aprit 25 gadi, kopš prāvests strādā Dieva druvā. Kalpojis draudzēs Aglonā, Rēzeknē, Rīgā. Devītais kalpošanas gads rit Rīgas Sāpju Dievmātes draudzē. Cilvēki bieži vien izmanto iespēju, lai vērīgi ieklausītos viņa padomā un saņemtu svētību.

Viņš mani atrada
Boļeslavs Sloskāns, pāvesti un Baznīcas mīlestība
12.07.2005 pl. 17:38

Informatīvais izdevums "Nāc" Nr. 26, 2005.g. maijs

„... katru dienu es lūdzos par Svēto Tēvu”
„Viens no bagātākajiem žēlastību avotiem ir svētā liturģija.”

 

Boļeslavs Sloskāns, pāvesti un Baznīcas mīlestība
Mani personiskie Vasarsvētki
27.06.2005 pl. 23:04

Tēvs Rufuss Pereira

No 9. līdz 11. jūlijam Indijas katoļu priesteris Rufuss Pereira atkārtoti viesosies Latvijā un vadīs aizlūgšanas dievkalpojumu sv. Alberta baznīcā Rīgā. Piedāvājam ieskatīties viņa personīgajā liecībā par Svēta Gara darbību viņa dzīvē.

Mani personiskie Vasarsvētki
Senie Evaņģēlija rokraksti ievada dziļāk ticībā
08.05.2005 pl. 19:20

Andris Vasiļevskis, RTI, speciāli Vatikāna Radio

Pagājušās nedēļas nogalē Rīgas Garīgajā seminārā viesojās Nabadzīgā Bērna Jēzus māsa Marija Karitas no Špaieres Vācijā.

Senie Evaņģēlija rokraksti ievada dziļāk ticībā
Lapas:iepriekšējā12345678nākamā