Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Palasīsim...  Intervijas

Māsa Emanuēla OP: cilvēkiem ir vajadzība pēc rekolekcijām
10.02.2009 pl. 19:15

26. janvārī Liepājas un Kurzemes bīskaps Vilhelms Lapelis Kuldīgā iesvētīja jauno rekolekciju māju. Svētā Pāvila rekolekciju mājas pārvaldīšana ir uzticēta dominikāņu māsām, kuras kalpo Kuldīgā kopš 2005. gada 27. augusta. Uz sarunu esmu aicinājusi klostermāsu Emanuēlu OP, lai uzzinātu ko vairāk par iecerēm un paveikto.

Adventā meklēsim īsto Betlēmi
03.12.2008 pl. 08:57

30. novembrī ar pirmo iedegto sveci iesākām Adventu, kas ir ceļš uz Betlēmi, kur Klusajā naktī piedzima Jēzus Bērns. Šo tikšanos ar Dievu kristīgā pasaule gaida Adventa noskaņā. Par Adventa nozīmi cilvēka dzīvē “Latgales Laikam” stāsta Daugavpils Dievmātes Romas katoļu draudzes vikārs Māris Laureckis.

Adventā meklēsim īsto Betlēmi
Priesteris G.Bezdelīga: es tā arī to nosaucu "Svētdienas skola cietumā"
23.10.2008 pl. 08:04

Intervija ar Dienvidkurzemes dekānu Gati Bezdelīgu, kurš jau gandrīz divus gadus kalpo Liepājas Svētā Jāzepa katoļu draudzē un kura viens no garīgās aprūpes darbiem saistīts ar cilvēkiem ieslodzījumā.

Priesteris G.Bezdelīga: es tā arī to nosaucu "Svētdienas skola cietumā"
Uz motocikla kopā ar Jēzu
27.05.2008 pl. 08:29

Latvijā ir daudz motobraucēju, un nupat ir atklāta sezona. Grandioza atklāšana ar aptuveni 1500 motociklistiem. Latvijā ir reģistrēti ap 30 000 motociklu, tas nozīmē, ka ir vismaz tik daudz, vai pat vēl vairāk motobraucēju. Ar šo sezonu motociklu ir iegādājies Zigmārs Atvars, un viņam ir padomā uzsākt kaut ko, kas Latvijā vēl nav bijis - kristīgais motociklistu klubs. Tādēļ "Katoļu Baznīcas Vēstnesis" aicināja Zigmāru Atvaru sīkāk pastāstīt par šo lielisko ieceri.

Uz motocikla kopā ar Jēzu
"Sekularizācijas izaicinājumi Baznīcai un Baznīcā". Saruna ar arh. Dž. Ravazi
08.03.2008 pl. 14:09

6. martā Vatikānā sākās Pontifikālās Kultūras padomes plenārsesija par tematu „Sekularizācijas izaicinājumi Baznīcai un Baznīcā”. Kas tad īsti ir sekularizācija? Uz šo jautājumu atbild minētās padomes prezidents, arhibīskaps Džanfranko Ravazi.

"Sekularizācijas izaicinājumi Baznīcai un Baznīcā". Saruna ar arh. Dž. Ravazi
Dominikāņu klostermāsu kalpošana Kuldīgā Foto galerija
27.02.2008 pl. 08:26

Intervēja Ieva Liede

Uz sarunu par dominikāņu klostermāsu kalpošanu Kuldīgā esmu aicinājusi māsu Emanuēlu un māsu Katrīnu. Lūdzu, pastāstiet par savu kalpošanu Kuldīgas katoļu draudzē.

Dominikāņu klostermāsu kalpošana Kuldīgā
Vai īsta mīlestība gaida?
06.12.2007 pl. 09:47

Ilze Gailīte

Ar jautājumu: „Vai īsta mīlestība gaida?” griezos pie organizācijas „Īsta mīlestība gaida” prezidentes Latvijā Lindas Balceres, kura astoņpadsmit gadu vecumā aizsāka vienu no populārākajām kristiešu kustībām Latvijā.

Vai īsta mīlestība gaida?
Kristīgās dzīves institūtam sešu gadu jubileja
24.11.2007 pl. 14:01

Aigars Brikmanis, Vatikāna Radio, Rīga

Kristīgās Dzīves institūts šā gada 29. novembrī svinēs sešu gadu jubileju. Intervija ar institūta direktori Mariku Zelču Čerāni.

Kristīgās dzīves institūtam sešu gadu jubileja
Antonio Sikari Latvijā
25.10.2007 pl. 17:12

No astoņpadsmitā līdz divdesmit pirmajam oktobrim pie mums, Latvijā viesojās Karmela ekleziālās kustības dibinātājs Antonio Sikari, kuru esmu aicinājis uz sarunu.

Antonio Sikari Latvijā
Izglītojoši bērnu žurnāli Latvijā
04.06.2007 pl. 19:44

Mēs šodien daudz dzirdam par dažādu informācijas līdzekļu negatīvo ietekmi uz bērniem, taču pilnīgāk izvērtējot, mēs tomēr redzam, ka ne viss ir zīmējams tik melnās krāsās, kā varbūt daudziem izliekas. Ir arī cilvēki, kuri darbojas bērnu žurnālistikas jomā un strādā, lai bērni tiktu izglītoti un, lai viņi iemācītos kaut ko vairāk, gan par pamatvērtībām, gan par to, kas notiek apkārt. Vienu no cilvēkiem, kurš strādā šajā jomā, Sandru Urtāni, esmu aicinājis uz sarunu.

Izglītojoši bērnu žurnāli Latvijā
Lapas:iepriekšējā123456789nākamā