Čats
English
Niks:
Parole:
Reģistrācija

Palasīsim...  Raksti

Svētceļojums kā dzīvesveids
06.09.2006 pl. 11:04

Kristīne Pastore

Augusts katoļticīgajiem ir liela notikuma mēnesis – tad Aglonā saplūst tūkstošiem cilvēku, lai piedalītos Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkos. Un liela daļa no viņiem uz Aglonu ir devušies kājām – svētceļojumā.

Svētceļojums kā dzīvesveids
Kā izdejot Tēvreizi
05.09.2006 pl. 11:01

Līvija Leine

Kad Andris Vasiļevskis stājās Garīgajā seminārā, Rīgas katedrāles prāvests monsinjors Antons Smelters viņam pajautāja: "Vai spēsi nodejot Tēvreizi?" "Ja jūs iemācisit, spēšu," bija atbilde.

Kā izdejot Tēvreizi
Veltījums godināmajam bīskapam Boļeslavam Sloskānam
11.08.2006 pl. 19:55

Portāls Katedrāle.lv publicē tekstu no tikko izdotā, godināmajam latviešu bīskapam Boļeslavam Sloskānam veltītā minibukleta. Vairāk par jauno izdevumu lasiet šeit.

Veltījums godināmajam bīskapam Boļeslavam Sloskānam
Kardināls Pujats: Baznīca gatava palīdzēt!
25.07.2006 pl. 15:27

Rīgas arhibīskaps metropolīts kardināls Jānis Pujats aicina kristīgās draudzes sākt ilgstošas lūgšanas par pēdējā laikā sabiedrības uzmanības centrā nonākušo homoseksuālisma problēmu. „Neesam pret cilvēkiem kā tādiem, bet pret viņu netikumiem. Baznīca pieņem visus grēku nožēlotājus, grib palīdzēt visiem!”

Kardināls Pujats: Baznīca gatava palīdzēt!
Bīskapa Antona Justa vēstule Latvijas jauniešiem
05.07.2006 pl. 16:01

Dārgie jaunieši!

Rakstu Jums, lai ielūgtu uz III Latvijas Jauniešu dienām, kas notiks Aglonā no 12. līdz 14. augustam.

Bīskapa Antona Justa vēstule Latvijas jauniešiem
Ja cilvēku tā sagaida tauta, tad viņš kaut ko nozīmē! Foto galerija
05.06.2006 pl. 17:43

„Esiet stipri ticībā!” - tāda ir vēsts, ko pāvests Benedikts XVI vēlējās nodot pasaulei, apmeklējot vienu no stiprākajiem katoļu ticības bastioniem - Poliju. Pāvestu sagaidīt bija ieradusies arī neliela svētceļnieku grupa no Latvijas.

Ja cilvēku tā sagaida tauta, tad viņš kaut ko nozīmē!
Svētajā Garā svinēsim uzvaru
03.06.2006 pl. 20:53

Katram cilvēkam ir kāds dzīves pamats, ko veido domas, pārliecība un uz ko viņš balstās savā dzīvē. Varētu teikt – cik cilvēku, tik uzskatu, jo katram, kaut arī šos uzskatus varētu sagrupēt, tomēr būtu savas domas un idejas. Lielākās aprisēs Kristus sadala ļaudis gaismas un tumsas bērnos.

Svētajā Garā svinēsim uzvaru
Nebūsim vientuļa sala!
02.06.2006 pl. 20:00

Priesteris Andris Ševels MIC

Kad apbrīnojam Dieva radītās pasaules skaistumu, pat elpa aizraujas, redzot virs jūras rietošo sauli vai ezera noslēpumaino virsmu, vai sniegotās kalnu virsotnes tad – lai arī radīšana ir Svētās Trīsvienības kopīgs darbs – šīs brīnišķās dabas veltes mēs attiecinām uz Dievu Tēvu.

Nebūsim vientuļa sala!
Vissvētākā Jaunava Marija – mūsu māmiņa ceļā uz debesīm
26.05.2006 pl. 09:15

Priesteris Oskars Jabloņskis OP

Maijā pateicamies Dievam par mūsu māmiņām un katoļu Baznīcā īpaši pieminam Vissvētāko Jaunavu Mariju, Dieva Māti, ticīgie lūdzas Jaunavas Marijas litāniju. Šajā litānijā ir ļoti daudz skaistu Marijas apzīmējumu, bet starp daudziem varam arī ieraudzīt 13 saucienus, kas stāsta par Mariju, saucot Viņu par Māti.

Vissvētākā Jaunava Marija – mūsu māmiņa ceļā uz debesīm
Kā var ticēt noslēpumam?
24.05.2006 pl. 12:07

Bīskaps Ā. A. Brumanis

Par noslēpumu parasti sauc tādu īstenību, ko ar cilvēka prātu nevar saprast. Tam, kam ir ticība, ir jāpieņem lietas, kas ir pāri cilvēka prātam. Varētu jautāt, vai tas ir prātīgi?

Kā var ticēt noslēpumam?
Lapas:iepriekšējā123...565758...626364nākamā